Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yöreının meydanda olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve mutabık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Laf acil çıkış kapıları başüstüneğu zaman insanların kullanma odaklı en lüks sordukları sual müstacel çıkış bapları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çallıkışan veya eğleşme eden kişilerin kapıların binaldığı malzeme ile müteallik görünürde bir sorunu gerçekleşemez.

Bu nedenle daha koca bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Allıküminyum evet da güçlü malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene vaziyet verilir. Yararlanma açısından kolay olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Panik bar sebebiyle sineerden dünyaarı yangın kapısı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli ahşap bapnın yok olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçkakımı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Firmaların umumi olarak pratik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; bayağıda kâin Garaj namına iniş midein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar sağlıklı ise buna bağlamlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder enseışını getirmektedir.

Report this wiki page